Line-up

21h-23u DJ Poelie
Al is hij nog maar net begonnen, toch heeft hij al heel wat bereikt in het DJ-wereldje. Poelie draait geregeld in het Vlaams Huis (Izegem) en is te zien op tal van fuiven in de buurt. Wat ons betreft een ideale opener voor een geweldig feest!



23u-01u T. Mastis
Dit jaar staan ze voor de derde keer op Chiroshima, en maar terecht ook. T. Mastis weet altijd wel een topfeestje te bouwen door een mix te maken van rock tot pop en van hip-hop tot drum 'n bass. Een perfecte opwarmer voor Dennis Cartier!



01u-02u Dennis Cartier
Born in 1989, growing up in the 90's and producing in the new millennium as Dennis Cartier!
It all started when he got his first little guitar for his 7th birthday. When he was just 17 years old his growing addiction to the beats had intensified to such a level that he felt compelled to begin experimenting with playing and producing music.

02u-04u DJ Fax
Afsluiten doen we met de Ingelmunsterse huis-dj. Hij weet als geen andere sfeer in een publiek te creëren en te houden. Geen enkel genre komt in zijn sets niet aan bod. Van 'Summer of '69' tot 'Gangnam Style', gelijk wat passeert de revue. Een betere afsluiter voor Chiroshima is niet mogelijk!

© Chiro Mandelburcht 2013 info@chiroshima.be www.chiroshima.be